Bedrijfsinfo: de werkplaats

Of het nu om periodiek groot - of klein onderhoud gaat (benzine, LPG of diesel is bij ons om het even), een complete motorrevisie of de reparatie van een schade, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij zijn een erkend BOVAG autobedrijf. Als fabrikant van o.a. benzine- en dieselinspuitsystemen, ABS en elektronische ontsteking mag BOSCH zich één van de grootste toeleveranciers op autogebied noemen. Vanzelfsprekend is dan ook dat onze medewerkers regelmatig worden bijgeschoold om volledig op de hoogte te zijn (en te blijven) van de laaste technische ontwikkelingen.

Wij beschikken over een remmentestbank en de modernste computergestuurde meet- en regelapparatuur. Wij kunnen alle Porsches volledig uitlezen en resetten

  Bedrijfsindo: algemeen

Wij zijn een echt autotechnisch bedrijf dat van 'alle merken thuis' is. Wij zijn echter gespecialiseerd in Porsche automobielen.

Als het om Porsche automobielen gaat hoeven ze Autobedrijf Guus Hamers, met meer dan 25-jaar ervaring met het merk Porsche, niets meer te vertellen. Menig Porsche rijder heeft dan ook de weg naar ons, "Onafhankelijke Porsche specialisten" weten te vinden voor periodiek onderhoud en reparatie. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen.

Wij maken vooraf duidelijke prijsafspraken, bij ons dus geen onplezierige financiële verrassingen!

Maak eens vrijblijvend een afspraak en maak kennis met onze service.